14 Mars 2012

Nu har jag snart bott i Linköping i tre veckor, och so far trivs jag. Jobbet går hur bra som helst och när jag är där njuter jag varje sekund! Till en början hade jag ganska mycket hemlängtan men efter 1,5 vecka försvann den, jag har accepterat att det är här jag bor nu och försöker njuta av livet här istället för att tänka på allt hemma. Det har nog hjälpt lite med att veta att att jag snart kommer få åka hem och hälsa på igen. Jag ska nämligen bege mig hemåt redan på lördag, då jag har 5 dagars ledighet.

För tillfället delar ju jag och Albin på 26 kvadrat, börja kännas lite nu. Det jobbigaste är på morgononen när jag har sovmorgon och han går upp tidigt. Allt är ju i samma rum så det går inte att undvika att vakna av alla hans morgonbestyr. I morse vaknade jag och det var helt tyst å jag tänkte YES! jag har lyckats sova hela morgonen när han har hållt på, men efter en minut kom han ut ur duschen och där försvann glädjen.

Men jag kan numera räkna dagarna tills jag slipper detta, för snart kommer vi ha ett sovrum där man kan stänga dörren! Vi har nämligen blivit med en större bostad. Kontraktpapperna skrevs på i måndags så nu är lägengeten verkligen vår. Inflyttning är den 2 Maj, så inte så länge kvar nu.Vi nöjde inte oss heller med att bara få ett sovrum utan vi satsade på stort och tog en trea på 80 kvadrat. Och såhär ser lägenheten ut. Tvättmaskin och diskmaskin finns och vi ska få båda sovrummen omtapetserade, ja än så länge känns detta superbra, och känns verkligen som att jag kommer känna mig som hemma i lägenheten! (Vi kommer att ha en extrasäng ståendes i det ena sovrummet så bara hör av dig om du vill komma och hälsa på! ;))