Egentid med lillebror

Nu så här de sista dagarna innan flytten måste man ju passa på att träffa alla man inte kommer träffa så mycket, och göra de där sista sakerna... Å en person som jag kommer sakna oerhört mycket är min lillebror! Redan nu tycker jag vi träffas allt för sällan och bättre kommer det inte bli. Men jag ser fram emot de gånger han kommer och hälsa på och få sova i min lägenhet!:) Denna veckan har prioriteten legat på att ifall få träffa honom så mycket som möjligt, så igår tog jag med honom på bio, och vi såg Mäster katten i stövlar, ibland kan det faktiskt vara roligt att se barnfilmer och denna var faktiskt bra! :) En mysig stund med lillebror blev det ju med!I Julklapp fick jag presentkort på massage, å tänkte att det är lika bra att nyttja det innan flytten annars vet man ju inte när det blir av, så idag har jag varit på en underbar massage. Konstigt att tiden alltid ska gå så fort just där..

Bye bye Kalmar

Måste bara medela er att jag ska bli Linköpingsbo om en vecka! Jag ska efter 19 år lämna Kalmar å det känns så bra!!! Anledningen till att jag ska flytta då? Jo jag har fått jobb på Cubus å Linköping, (en fast tjänst) det bästa jag kan tänka mig! Jag vet inte hur jag ska ståut med att vänta en hel vecka till innan jag får börja jobba, helst av allt hade jag börjat redan idag!

På köpet ska jag även bli sambo, efter 4-år ska jag och älskling äntligen flytta ihop! Till en början ska vi dela på 26 kvadrat, men förhoppningsvis bara i två månader tills vi hittat något större. Kan nog bli lite jobbigt att bo så trångt i längden, vi måste liksom dela på en gaderob, hemma har jag två egna, å nu kommer jag ju handla ännu mer kläder än innan för kommer ju jobba mycket mer å behöver då mer cubus kläder!  Ja men nu vet ni ifall vilken ny sväng mitt liv har tagit! :)

Vår fast det är snö

Ja, så känns det i hjärnan i alla fall. Trotts att det är nu som vinten och snön har kommit så vill man byta ut allt höstrigt och vintrig till vårigt. Så jag beslutade om att göra en uppfräching av min julgrupp, som delvis var vissen. Och vips så blev det mycket vårigare. Härligt!