Mys med lillebror

Hallå där! Sitter hemma hos pappa å passar lillebror. Vi har lite soffmys med varsin dator i knät, haha! Han fick ju min gamla dator när han fyllde år, så nu har han en egen. Från början var det en LG men nu har jag piffat upp den till en mac :) Fick med klistemärke när jag köpte min dator som jag satte på, på hans och genast blev den mycket finare.
..

Då var det bekräftat.

För ett tag sen så var jag hos fabror doktorn och kollade upp lite saker, där blad annat katt allergi. Idag kom provsvaret:
Perfekt! Jag har ju inga katter hemma? å inte en som är förtjust i mig som gärna är där jag är? Aja får väll stå ut med lite kliande i ögonen och nysande tills jag har flyttat hemifrån för då ska jag i alla fall inte skaffa katt. Dock tycker jag ju om katter och hemma har vi haft katt i hela mitt liv... konstigt att man då blir allergisk.

Dagens

Idag har vi engelska på schemat, så då kör vi en passande outfit ;)
Gick upp tidigt i morse för att vara effektiv med plugget, men efter sisådär en kvart i soffan med samhällsboken somnade jag och sov i typ en och en halv timme, å nu är jag skitseg, Inte okej!

Bränna fett

Japp nu är det dax för ett träningspass, Tjohoo!

Måndags lyx

Nu på förmiddagen har jag haft lite extra lyx. Har nämligen varit på en ansiktsbehandling på Hår och Hudataljén, mycket skönt! När jag kom hem upptäckte jag dock att jag hade lite blod i näsan... måste varit när hon tryckte bort porerna, haha. Tur att det inte började forsa blod i alla fall!

Linköping

Igår satte jag mig på tåget för att äntligen få åka upp till Albin i Linkan! Nu väntas några häliga dagar tillsammans, å jag ska verkligen njua av min lediga helg!

Puss