Arbetar-Louise

Jag har jobbat hela helgen, fredag, lördag och söndag och måndag. Skulle varit ledig från praktiken igår men valde att gå ifall och vara ledig en annan dag istället. 8-16 var min tid men det blev 8-19.15 men fick dock tre timmar betalt för jag hoppade in för en som vabbade.. fast många timmars jobb blev det, så tillbaka idag för 8 timmars praktik till, men det är väll tur att man tycker att det är roligt att jobba! :)
Fått schemana från båda mina jobb för oktober och olyckligt viss fick jag ett pass som krockade med de andra jobbet, men det löser vi! ser ganska späckat ut så nu är det vara att sätt igång med plugget för skolan får inte komma efter, det är trotts allt det viktigaste!

Anton 4 år!

Grattis till världen bästa lillebror som fyllde hela 4 år i tidsags! Du är en perfekt lillebror bara så att du vet!
Blev lite kalas för honom på kvällen och han var helt sprallig och super glad, men man vet ju själv hur det var när man var liten! :) Han fick allt han hade önskat sig och som ett plus i kanten fick han denna fantastiska tågtårta som han och mamma Maria hade gjort. Han älskar tåg så då fick det bli en tågtårta! :)

Av mig fick han en prutt kudde som han tyckte var superkul, han höll på med den hela kvällen. Han fick även en tröja :)  Här sitter han på kudden och fiser!!

Första lediga helgen sen i Juni

Haft praktik på Cubus nu i två dagar och imorgon blir det tillbaka till skolan. Såhär såg dagens Louise ut: Allt från cubus!

haft en bra helg, första lediga helgen sen i början av juni faktiskt! (SKÖNT)
i fredags hämtade jag Nathalie, Emil och Oscar och vi åkte in till stan och därefter till hansa City. Sedan käkade vi pizza, mysigt! Senare drog jag, Sofia och Sara till Martin där vi hade förfest och sedan drog vi vidare till palace där det blev en super kväll! Tack för en skoj kväll!
i lördags var jag på loppis med Maria och Anton och en sväng runt i affärer med mamma, sen blev det en lugn och skön kväll.

Hej hopp!

Hejhej, inte många timmar i skolan på onsdagar! Gutt fast få bli en hel del pluggande hemma. Har hunnit städa mitt rum ordentligt idag vilket inte händer så ofta, även dammsugit hela lägen som en överraskning till mamma, så att vi han med en skön promenad!

Jag älskar dig!

Första veckan i september

Veckan som har gått lite kort:
Måndag, Tisdag = praktik på Cubus och på måndag kvällen var vi ute och åt med min faster och hennes jobbarkompis på gröna stugan, mysigt!
Onsdag, Torsdag & Fredag = Skola. plugga och stan efter skolan.
I fredags var vi ute och åt med familjen på Larmgatan 10 för att fira storebror lite efter.. trevligt trevligt!
Igår jobbade jag 5 timmar på Mcdonalds och på kvällen hade jag myskväll med Sofia!
Idag åkte jag ut till Tora för att fixa mitt hår, hon både klippte och färgade håret och resultatet blev bra! :)