Vilken helg!

Så underbar helg! Igår så var det familjedag på skälby, Alcazar var där och spelade och det var hur fint väder som hels (vilket resulterade i att jag brände sönder ryggen) väldigt mysigt och kul var det där, lyckades få deras autografer på armen med, man blir tydligen aldrig för gammal?!

När älkling slutat kom han och hämtade mig på bågen. Det blev grillat till mat och sen tog vi även en lång cykelrunda till havet och satt där och mös, hur vartm och skönt som helst!

Överaskning

Idag fick jag till uppgift att hämta min lillebror på dagis och sedan passa honom tills imorogn! :) Så just nu så ligger han och sussar så söt i min säng, och snart ska jag krypa ner bredvid honom utan att han vaknar.

När vi kom hem så stod det en bukett blommor på mitt rum som pappa och Maria hade skickat till mig som tack för hjälpen. Inte hade jag räknat med att få någonting, jag ville ju bara vara med min söta lillebror och hjälpa till. Men så fina blommor, tack så mycket!!

Igår/Idag

Igår så var det underbart väder och på en håltimma passade vi på att sitta ute i solen och äta glass! mums sommar känslor! Men om jag kollat ut genom fönstret nu så spö regnar det, blixtrar och åskar, så snabbt kan vädret vända. Fast snälla sol kom fram mer!!

Nu har man äntligen några dagars ledighet vilket är skönt efter allt slitande med plugg. Jag och Sofia unnade oss även att gå på stan idag bara för att vi hade TID, ja det är inte så ofta man har det längre. Det är inte alltid så bra för plånboken att knata runt på stan för man hittar ju alltid något som man vill ha. Kom hem med ett par skor, ett linne, en tröja, två nagellack och nagelfil! (Jag var även gladare)

Introduktion på mcdonalds

Idag efterskolan bar det av till Mcdonalds för att ha introduktion. Hon gick igenom mcdonalds historia och vad det är som gäller hos dem, hur man ska hantera maten osv, vi fick skriva på massa papper och även kolla runt i köket och se hur det ser ut där. Vi fick prova kläder. (väldigt svårt med storlekarna i byxorna det stämmer inte alls med vad man brukar ha) Fick ifall ut namnskyltar där de hade stavat mitt namn fel, men den får jag ha endån, fick även keps och skärp och resten får jag första dagen på jobbet.

När vi kom låg även denna lilla låda på borden som vi fick med massa papper och diverse saker, Fint och bra!

Körning nr 2.

Idag hade jag min andra körlektion. Vi körde ute på stens ö igen, där vi övade på att starta i medlut (1 gång) övade på att backa runt gathörn och backa in på super smala parkeringar vid sjukhuset. Körlektionen gick bra och det var roligt med, fast det var lite läskigt att backa in på parkeringarna eftersom det var väldigt smalt och det kändes som att man höll på att köra på de parkerade bilarna hela tiden.

Hon har även beräknat att jag inte kommer att behöva ta så många lektioner, hon sa även att vi skulle boka upp körningen nästa gång, trots att jag fyller år i Juli...
Nästa gång ska jag börja köra mindre landsväg så det blir kul, kör halv 8 på morgonen med, mitt i rusningstrafiken. men,men det går nog det med! :)