Inskrivning

Idag påväg hem cyklade jag förbi körskolan och skrev in mig och fick massa böcker och material. Jag bokade även min fösta körlektion som är den 26 April, hihiii! LYCKLIG! Då är det bara tre månader kvar tills jag fyller 18 och få ta körkort vilket blir riktigt nice;)

Rosetter

Har velat ha en svart rosett och så hittade jag den här svarta och när jag skulle betala den idag säger kassörskan vi har två för en på alla smycken så du kan gå och hämta en till, hur ofta händer det? ;D så jag fick med mig en liten söt rosa rosett med, alltid kul! :)

Tatuering

Idag följde jag med min kompis när hon skulle tatuera sig för första gång, och det är ju kul att se hur allt går till och sådär! Den blev riktigt fin :)

Man blev ganska sugen själv på att tatuera sig med, men det får vänta :P

Såhär blev den iallafall, mycket fin! :)

Inventering

Idag började jag min praktik på Cubus klockan 7 för att vi skulle inventera. Hela butiken skulle inventeras på tre timmar för att vi sedan skulle kunna öppna butiken. Vi höll inte riktigt tiden men det gick bra ändå, kan säga att det slet på kroppen, det värker i hela ryggen! (stått böjd)

Det är först nu man förstår hur mycket varor det faktiskt finns i en butik jag menar jag hann med närmare 4000 varor och då gjorde jag en väldigt liten den av hela butiken!

Sminkrådgivning

Igår så var jag på sminkrådgivning på make up store och blev sminkad och ompysslad. Mycket kul;) Det kostade 495:- och sen fick man köpa produkter för hela summan så jag fick med mig lite nytt  smink hem. Rekommenderar er att  gå på den om ni ändå ska köpa nya produkter för det är det värt!

Så här snygg blev jag :)

Mitt smink från make up store. Köpte foundation och pudret igår :)

Tillbaka till Cubus

Har hunnit komma in massa snygga vårnyheter medan man har varit borta. Här har vi lite snyggt ;)

Sittandes i ett skåp.

Idag i skolan skulle vi bevisa att man får rum i skåpen som är ungefär lika stora som på bilden nedan. Denna gången var det jag som hoppade in i skåpet och ja jag kom in och de stängde dörren och sedan låste upp den igen. Jag kan säga att det faktiskt var rätt mysigt och skönt där inne, haha! Men det blev lite värre när jag skulle ta mig ut, jag satt fast! Benen hade hamnat i ett läge i skåpet som gjorde att det var förtrångt för attt flytta dem. Jag själv satt i skåpet och skrattade och de andra runomkring skrattade också och så kom en lärare, hon blev lite mer rädd, hon bara "detta är inte kul, sitter du fast?" haha. Folk som satt i cafetérian och som gick förbi stannade också  och kollade på mig (pinsamt) men tillslut lyckades jag lirka ut benen och tur är väll det, haha! ;)

Skola

Sitter nu i skolan och har information och layout och fick i uppgift att göra en inbjudan och så här blev min ;)Snart så ska vi till Ishallen och åka skrillor i solskenet! underbart att det är så soligt och fint väder  man blir på så bra humör;D

Överraskning

I fredags innan älskling skulle komma till mig sa han att han hade en överraskning till mig och då tänkte jag att han har väll köpt lite godis eftersom vi skulle på bio på kvällen. Men nej det hade han inte för när jag jag öppnat dörren sträcker han fram motorcykel kläder till mig som han hade varit och köpt! Blev ganska förvånad men superglad för nu kan jag åka med honom på hojen i sommar igen :)
Tack så jätte mycket älskling!! <3

Linköpingsresan.

I tisdags så begav sig jag och Albin till linköping och jag måste säga att resan var lyckad! Vi bodde hos hans släktingar och blev väll ompysslade :)

Första dagen umgicks vi med hans släktingar, och andra dagen begav vi oss till Linköpings universitet så att Albin kunde kolla på hur skolan han kommer att gå på ser ut. Gösses vad stor den var! Sedan tog vi en långpromenad först till ett område där Albin har kollat på lägenhet och sen hem till Christopher och kollade hur han bodde och drack lite kaffe och Te.
Sen begav vi oss till hans släktingar igen och åt god mat och hade en trevlig kväll, och här sitter vi :)

Sista dagen tog vi det lugnt på stan och hade det mysigt innan det blev dags för hemfärd. Jag hittade en jacka som jag är jätte nöjd med! :)