29 Juni

Haft en härligt dag i solen hos pappa och lekt med lillebror, Ikväll var det premiär för musik på larmtorget och Calle Kristiansson var där och invigde. Mysigt med så mycket folk och rörelse i stan och detta underbara sommarväder. det har varit 25 grader idag!

28 Juni

Efter sista teorilektionen igår på körskolan cyklade jag och sofia in till stan och tog en glass i hamnen och satt där och mös i det underbara sommarvädret.

Jag jobbade även några timmar på cubus idag, då jag äntligen fick lära mig kassan där! Riktigt roligt! ;)

Midsommarafton

Jag hade en väldigt mysigt midsommar afton! På förmiddagen åkte vi lastbils flak som är en tradition. Var sedan dans runt midsommar stång och lite mys i bergavik.
Åkte hem till pappa och åt tårta om umgicks lite med familj och släkt och på kvällen åkte jag hem till en kompis där vi grillade och sat och pratade på altanen hela kvällen lång, super skönt och super mysigt!!

Det enda i mitt huvud är jobb!

Igår blev jag inringd på Mcdonalds så jag jobbade 12-22.20 typ. Framåt kvällen var det så ont om personal så de hade ingen som stod i driven och då fick de ställa mig där som inte kunde någonting. (Normalt brukar folk stå där när de jobbar minst ett halvår ) Där stod jag själv och skulle plocka ihop mat åt typ 10 bilar samtidigt och inga hamburgare var klara, inte konstigt att det blev kaos!

Inatt har jag sovit väldigt oroligt och vaknade väldigt tidigt och var superstressad! Jag tänkte att jag stod på mcdonalds och skulle ta emot massa beställningar och hamburgarna hamnade i min säng! Det spelade ingen roll att jag tänkte högt flera gånger att jag var hemma! Tillslut så fick jag gå upp och sen somnade jag av utmattning.

Idag har jag jobbat första dagen på Cubus, fast det kändes som en vanlig praktikdag, fast det braiga var ju att jag fick betalt denna gången! :) Nästa gång ska jag äntligen få lära mig kassan!!! ;)

Sommarlov

Ja i fredag gick jag på sommarlov, eller fick sommarlov eller vad man nu ska säga! Vi hade knappt någon avslutning utan bara lite musik i aulan vilket var tråkigt, fick inga avslutningskänslor och vi fick heller inte säga hej då till klassen! Jag har iafall börjar sommarlovet med att jobba, har jobbar fredag lördag söndag nu och imorgon är jag ledig! Kommer bli en hel del jobb nu i sommar vilket är nice!
En bild från i fredags på mig och Emeliie.

Körlektion nr. 6

Körde med Lina och vi fortsatte på statskörningen. Jag skulle själv bevisa att jag klarade av alla enkelriktade gator och placeringar i stan och hon godkände mig! :) Vi hann även prata lite om cirkulationer och trafikljus. Jag har bokat upp alla lektioner jag behöver och även halkan så nu ska jag bara sätta igång med teorin så att jag kan boka uppkörning och uppskrivning.

Så här normala är vi!

Idag har vi haft 40% på allt på cubus, vilket innebär en hel del folk. När Emeliie hade slutat kom hon till mig på cubus och väntade på att jag skulle sluta. Innan vi traskade hemåt hann jag handla en hel del för de braiga rabatterna. (Det var sista dagen på praktiken idag för denna terminen)
Nu har vi suttit i fotbad och fixat våra naglar och fötter! Imorgon är det skolavslutning och så här peppade är vi;

Shopping

Jag köpte en hel del saker i turkiet, så som väskor, kläder, strumpor och smycken, här har ni en bild på allt.
Slutade skolan tidigt idag så då passade jag och två kompisar på att dra in till stan och där jag fyndade allt på bilden nedan för 150 kr! Såna prislappar gillar vi starkt!
Hade garagelektion idag på körskolan, övade på att byta däck och inre och yttre säkerhetskontroller och motorkontroll, så nu hoppas jag att man kan det någorlunda!

Jobb

Idag har jag jobbar 13 timmar, pjuh! Började på cubus vid 9 och var där till halv 5 och  sen började jag jobba på mcdonalds vid 5 och jobbade nu till 10. Fast dagen har gått fort och det har varit ganska kul! :)
Imorgon är det bara upp och jobba igen, och sen blir det lite festligheter:)

Turkiet

Den 30 Maj åkte jag och mamma till Turkiet där vi hade en underbar vecka med sol, bad shopping och godmat! Jag vill absolut åka tillbaka saknar det redan. Förstår inte varför man ska bo i sverige där det alltid är kallt och regning!  Vi kom hem i söndags 6 Juni

Här kommer lite bilder från Resan:Alanya från the castel. 


Stora härligt vågor!
Njuter av livet.Uppe på the castel, jättefin utsikt:)
Man måste verkligen dricka en hel del vatten .
underbara strand.
mamman och jag.
Jag och Kewin från hotellet.
ozzi i hotellbaren med hans goda drinkar.
personalen från hotellet.
Dax att åka hem:/ ville inte det för 5 öre:/Körlektion nr 5.

Idag hade jag min femte lektion och med Lina igen! :) Vi körde ut till Ängö där vi övade på att köra inledande tätot med placeringar, högereglen och så där, sedan körde jag in till city och körde där, övade på enkelriktat, placering och gångfartsområde och hur man ser att det är en enkelriktad gata. Jag tycket att även det gick väldigt bra! :)


Jag har även bokat riskettan och satt upp alla lektionerna som de beräknar att jag kommer att behöva, och det kommer bara blir 12 lektioner, (om de har räknat rätt)

Körlektion nr. 4

Körde jag med Håkan igen (tiden passade bättre) den 24 Maj. Vi körde ut till Berga där jag övade på riskbesömmning och anpassning med hastigheten, samt alla högereglar. Hade bara en 40 min lektion så tiden gick väldigt snabbt, men det gick bra!


På kvällen hade jag min första teoriutbildning med!

Körlektion nr3

Körlektion nr 3 gjorde jag den 12 Maj (nästan en månad sen) men jag har glömt att uppdatera och jag gör detta för min egen skull.


Lina som min körlärare var sjuk och jag hade redan hunnit till körskolan innan jag fick reda på det, men som tur var så var det en lärare som kunde köra med mig! (Håkan)

Vi körde ut till kläckeberga och övade på att köra mindre landsväg där. Övade på att anpassa farten, köra över järnväg och lite olika risker. Det gick bra tycker jag allt!