Vilken rolig helg!


I fredags var den kalas för Tora som fyllde 17 år, och igår var det 18års fest för en kompis! måste bara säga att det var roligare än väntat och då blir det extra kul (Y) bilder kommer kanske imorgon!

Idag han jag även träffa min kära faster som troligen kommer att läsa detta inlägget haha, men trevlig var det ifall! :)

Imorgon har jag nationella prov i matte B och jag lovar, jag kommer inte ihåg någonting och idag har jag inte varit på humör för att plugga så ja kommer nog inte gå något vidare men ändå ska jag ge mig på matte C. När jag läste A kursen tänkte jag "gud vad skönt snart kommer jag inte läsa mer matte i hela mitt liv" men ja det blir ju inte alltid som man har tänkt sig! :)
Kommenterat av: Faster Eva

Jajjamensan, jag kollar din blogg minst några gånger varje vecka. Då håller jag mig uppdaterad om vad som händer hos er. Det var underbart roligt att träffa er alla (förutom Victor som jag hoppas se snart). Det lilla charmtrollet hade blivit så stor och duktig. Som han babblade på!!! Man bara smälter :=). Kramar från Älmhult

2010-01-19 @ 21:21:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: