Dags att jobba

Efter 4 dagar

Imorgon är det sista dagen på praktiken för denna veckan, och det kommer bli skönt med helg så att man kan få sitta stilla lite, haha. Inte kan man tro att folk som jobbar i butik skulle få ont i fötterna, nej, nej! Men JO! Det känns som att man har träningsverk i benen  och man är helt slut i hela kroppen när man kommer hem.

Men som tur är så känner man inte det när man är där, för då är man upptagen men annat. Men det är ganska kul faktiskt, idag har jag fått fixa en vägg med vantar och mössor själv, och det blev snygg!  Personalen är jätte snälla dem med och det är kul att kunna på hjälpa lite kunder. :)

Jag har gått och väntat hela dagen på att få kolla på Made in Sweden och så är det robinsson istället, suk:/

Nervöst

Nu är första dagen på praktiken avklarad :)

Klockan 10.00 stod jag nervöst och väntade på Cubus i kalmar skulle öppna, och när jag väl kom in fick jag ett trevligt bemötande, vilket gjorde att jag lungnade mig lite, haha! Vi gick egenom lite saker och Linda som "cheffen" hetter visade mig runt och sådär, sedan fick jag packa upp massa jeans och lägga dem i storleksordning på hyllor, och därefter fick jag pricka av leveransen som de hade fått idag, och så har jag fått hänga upp trosor på galgar, larmat och hängt upp massa kläder.

Ja och det känns i benen att man inte är van att stå så mycket som jag har gjort idag, när man väll sätter sig ner börjar man känna verken, men,men det kommer bli bra. Jag tyckte att det var ganska roligt, och personalen verkar också bra :D

Praktik

Imorgon börjar praktiken som jag har längtat efter, men såhär kvällen innan börjar jag bli riktigt nervös för hur det egentligen kommer att vara. Jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas och tycka att det är kul!

Vi ska vara ute tre hela veckor i rad nu och sen torsdag och fredag ända till sommaren, och sen två dagar i veckan efter sommaren med så kommer att tillbringa ganska mycket tid på praktik.

Jag kommer att vara på Cubus som var mitt första val där jag kommer att jobba 10.00- 18.00, kommer säkert att vara helt slut på kvällarna för inte är man van vid att gå i skolan så länge, men jag hoppas verkligen att det kommer att bli roligt! :D

Helgen i allmänhet

Helgen har varit bra! I fredags åkte jag hem till en kompis för att fira att hon fyllt 18, och det blev en mycket rolig kväll med skratt! Tack så mycket för allt gott, mums!
Igår var jag hos kusin vitamin och färgade min fula utväxt! Trevligt, trevligt! På kvällen blev det massa god mat hemma hos älskling!
Idag har jag varit och åkt skridskor en stund med plastis, lillebror och Albin, äntligen börjar man kunna lite iallafall!

Här är min söta lillebror som försöker lära sig åka! :)

Vilken rolig helg!


I fredags var den kalas för Tora som fyllde 17 år, och igår var det 18års fest för en kompis! måste bara säga att det var roligare än väntat och då blir det extra kul (Y) bilder kommer kanske imorgon!

Idag han jag även träffa min kära faster som troligen kommer att läsa detta inlägget haha, men trevlig var det ifall! :)

Imorgon har jag nationella prov i matte B och jag lovar, jag kommer inte ihåg någonting och idag har jag inte varit på humör för att plugga så ja kommer nog inte gå något vidare men ändå ska jag ge mig på matte C. När jag läste A kursen tänkte jag "gud vad skönt snart kommer jag inte läsa mer matte i hela mitt liv" men ja det blir ju inte alltid som man har tänkt sig! :)

Tiden går fort.

Usch vad tider går fort, när jag plockade ner julsakerna för några dagar sen reflekterade jag över hur fort julen och allting har gått och ibland blir man nästan rädd! De sägs ju även att tiden går fottare ju äldre man blir, men det hoppas jag inte på för man hinner knappt njuta av de bra stunder man har i livet...!

Back to school

Idag var det dax för att börja gå upp tidig igen, usch! Efter att jag äntligen hade slutat tog jag en promenad hem bland all snö, lite kalt om låren eftersom all snö la sig på byxorna men annars var det skönt. Nu sitter jag här helt orkeslös och läser lite bloggar, vill bara gå och lägga mig men det är lite för tidigt ju, bolibompa har ju inte ens börjat en haha! :)

Lite Shopping.

Idag har jag varit i stan med mamma för att hjälpa henne hitta lite nya kläder men kom själv hem med linnet och armbanden på bilden nedan, men det är alltid kul med nya kläder! Vi var även och åt god buffé för att mätta våra hungriga magar. Mycket gott!  Ikväll ska jag hem till älskling och mysa:)

Utflykt

Idag så har Jag, Albin, Pappa, Maria och Anton varit på lite "utflykt." Vi åkte till Svartbäcksmåla där jag och Albin åkte skidor och de andra pulka. En mysig liten utflykt och äntligen fick jag så på ett par skidor igen;D
Mina pojkar :)

Gott Nytt År...

Ja, gott nytt år på er allihoppa och hoppas ni kommer få ett bra 2010 :)