Linköping

Imorgon åker jag och älskling till Linköping för att ha det mysigt tillsammans och för att han ska kolla på universitetet han ska gå där så det blir den rolig liten tripp får jag hoppas på!  Kommer hem på torsdag så byebye:)
 

Sportlov

Idag tvingade pappa upp mig på min lediga dag, han ville att jag skulle jobba! Det tackar man inte nej till när man får in lite extra pengar så jag har målat och fixat i båthallen. :)

Uppe i taket och fånar :P

Staketet jag målade, det blir så fint så! :)

Bowling

I torsdags fyllde mamma år så då hade vi lite kalas här hemma för henne och idag kommer kussinerna och moster hit så ska vi bowla och äta gott och ha trevligt, det blir kul! :)

Men ucsh vad mycket snö det är, det slutar ju inte att snöa.. och jag som vill ha sommar!

Vattkoppor

Härromdagen skulle jag varit barnvbakt åt min lillebror som är 3 år, men ringde på morgonen för att kolla om det skulle bli av.

lillebror - Jag har vattkoppor!
Jag - Men då kan du ju inte komma till mig idag ju.

efter några sekunders tänketid

lillebror - Men jag kan sätta på mig en tröja, då syns dem inte.

Hahah han är för dum smart men framför allt söt! så klocka saker barn kan komma med :)

Två års dag!

Idag har jag och älskling varit tillsammans i två hela år och jag älskar honom fortfarande! Fler år hoppas jag att det kommer att bli för jag tycket verkligen om att vara med min fina,fina pojkväll! Tack för att du finns för mig! :)<3

Förra året tog vi det första kortet på mig och Albin och i år ville vi ta ett lika dant kort så här har vi vår ett årsdag och två års dag på bild.

Två flugor i en smäll

Glad alla hjärtans dag allesammans :)


Eftersom att jag och Albin har två årsdag imorgon var vi ute och åt på restaurang idag för att fira, mkt gott! Vi tar två flugor i en smäll och firar både alla hjärtans dag och två års dagen samtidigt. Mycket bra!


Förra året fick jag ett jättefint armband av Albin med en berlock på som symboliserade vårt första år så i år fick jag en ny berlock som var hur fin som helst som symboliserar vårt andra år, super gullig idé tycker jag :)


Vi har i alla fall haft en mysig dag, vad har ni hittat på idag för att fira då? :)

En gammal dagisfröken.

Idag inträffade en lite konstig händelse. När jag stod på Cubus och galgade kläder kom det fram en kvinna som frågade mig en sak och sedan säger hon; ”Du heter Louise va?”  Va? tänkte jag, hur visste hon vad jag heter, jag har ju ingen namnbricka på mig. Men sedan kom det fram att hon var min gamla favoritdagisfröken som väldigt konstigt nog kände igen mig, hon sa att hon såg någonting när jag log, men inte kände jag igen henne för hon hade förändrats en del precis som jag har gjort sen jag gick på dagis. Men hon berättade att hon tyckte så mycket om mig och min familj och hon berättade saker jag gjort på dagis, och en sak hon berättade var att hon hade kallt mig för något smeknamn och då hade jag sagt att om du kallar mig för det en gång till tänker jag att kalla dig för Limpan. Nu berättade hon att alla barnen på dagis kallar henne för Limpan tack vare mig, men inte kommer jag ihåg det haha! :)


Hon sa även att de hade bilder kvar på dagiset sen jag gick där så om jag hade vägarna förbi kunde jag kicka in:) (att dom sparar alla bilderna tror man ju inte, det var ju ungefär 12 år sen man slutade på dagis.)


Men det var verkligen jätte kul att hon kände igen mig så att jag kunde få träffa min bästa dagisfröken :)

Zumba

Idag har jag varit och provat på Zumba för första gången, och ja det var ganska kul och svettigt kan jag lova er! Men det är lätt värt att prova på!

Var även kul att träffa Sofia igen och ventilera massa saker, haha :)

Min morgon.

I morse klockan 7 vaknade jag av en smäll och var livrädd, men Albin lugnade mig med att det bara var han som hade råkat riva hela mitt nattygsbord med alla saker på. Efter att vi plockat upp allt och jag hade lugnat mig lite försökte vi somna om men precis innan jag hann somna hör man att någon börjar stöna, What? ljudet kom från lägenheten över och ja man hörde tjejens jäkla stön hur tydligt som helst. Hur lätt är det att somna om när hon ligger där och stönskriker? och vem vill höra?
Sen på förmiddagen när jag stod och plattade mitt hår hörde man samma sak igen, så ja de var effektiva, haha. 

Funderade på att gå och lägga en lapp i brevlådan och skriva ; "Bra att ni har det skönt men ni kan väll dämpa er lite/ Grannarna i trappuppgången bredvid."

Farligt, farligt!

Ja det är faktiskt lite farligt att ha sin praktik eller jobba i en klädbutik. Varje dag när jag packar upp de nya varorna som har kommit hittar man alltid något som man själv vill ha. Men nää köpa det har man inte råd med:/  Idag kom det in jättesnygga skjortor och jag fastnade för en som var vit och blå randig, skit snygg var den. Men jag får väll gå och kolla på den varje dag så att man hinner tröttna lite på den. För så är det faktiskt att man tröttnar lite på kläderna efter man har sett dem några dagar, och det är ju bra på ett sätt! :)

Nu ska jag kolla på familjen annorlunda, ha en trevlig kväll! ;)