Iphone 4

Den 14 Augusti beställde jag min Iphone 4 och de sa att leverastiden beräknas var 5-6 veckor så jag hade tänkt att jag skulle få den i slutet av september men icke, igår fick jag ett sms att jag kunde hämta den på utlämning stället, VAH? de skojar efter en vecka? men jag gick dit och i handen hem hade jag också min iphone!!:D:D Skuttade hem sen! Lite synd bara att telia skickar microsimet på posten och att det fortfarande inte har kommit men det måste komma imorgon!!

2 ½ år

Grattis till oss älskling! :) I Söndags hade jag och Albin varit tillsammans i 2½ år eftersom han numera bor i linköping så kunde vi inte träffas men igår när jag kom hem stod det ett blombud utanför dörren och då hade älskling skickat en jättefin bukett med rosor! Åh du är så gullig!! Jag älskar dig!


KÖRKORT!

Yes idag var det äntligen dax! Efter 14 lektioner på körskolan klarade jag uppkörningen!! Känns underbart skönt!

Vid halv 1 började uppkörningen och lite efter 1 hade jag mitt körkort! Jag fick Kolla vindrutetorkarna,
spolarvätskan och tutan och sedan körde jag ut på motorvägen och svängde av mot lindsdal, körde in i ett vilaområde och backade runt ett gathörn körde därefter ut på kläckebergavägen där jag efter ett tag kom på att det var 70km/h och jag hade bara kört i 50km/h jag var då ganska säker på att jag skulle kugga! Sedan körde jag till Skandic och han sa att jag skulle parkera och kravet var att jag skulle stå bredvid en annan bil sedan körde jag tillbaka till vägverket och när jag parkerat sträckte han fram handen och sa Grattis till körkortet!
Va? klarade jag det jag trodde att jag skulle kugga! Helt svettig av nervositet haha!

Hämtade bilen på mammas jobb, så var sofia och jag ute och åkte!:D   ÄNTLIGEN!!!

Ullared

I tisdags åkte jag, mamma, mormor, Johan och Sofia till Ullared för att shoppa! Jag Körde hela vägen dit och även en bit hem :) (Men trött på kvällen och även dagen efter var man) Handlade lite mer än vad jag hade tänkt mig men kom hem med en vinterjacka lite nya kläder, och massa småplock och även lite presenter.
En trevlig liten utflykt i landet!