Jobb på mcdonalds

Igår så var jag på en anställningsintervju till på mcdonalds, och hon skulle ringa idag om man fått jobbet eller inte. Jag gick och var nervös hela morgonen och när hon väl ringde säger hon " DU HAR FÅTT JOBBET!!! " så underbart gutt! Man kan inte anat än att vara super glad!! Min sommar är räddad! ;D

 

Ja jag älskar att jag har fått jobb!! :)

UFO

Vad gör man inte för att inte se förjävlig ut när man kommer till jobbet när det regnar? haha!

Första körlektionen!

Idag hade jag min första körlektion på körskolan. 8.30 var det dax att köra 55 min och det är inte många gånger tiden har rullat iväg så snabbt!

Hon började med att köra ut till stensö där vi bytte och jag fick köra. Vi började med lite grund saker och sedan övade vi kryp körning, växling och start i uppförsbacke och hon var riktigt nöjd med hur jag körde och hon sa att jag jag skulle vara stolt över mig själv. Hon tyckte även att det skulle bli kul att köra med mig eftersom jag hade så goda grundkunskaper.

Det var riktigt kul att köra med! :)

Effektiva söndag!

Dagen började med frukost ute på balkongen, underbart första gången i år! Sedan blev jag upp hämtad av Pappa, Maria och Anton, och bilen gick mot simhallen! Plask, bad och motionsimm, mycket kul!
Därefter åkte jag hem och när mamma kom hem åkte vi ut och övningskörde. Vi var även ute och gick en runda och plockade vitsippor, sen skulle mamma shoppa lite på hansa city, efter det handlade på city gross.

Hem och äta, och sedan blev det en tur med Albin på motorcykeln, satt i den sköna solen och hade det mysigt. Sedan har jag även hunnit med att vara på pappa jobb och städa, och satt upp några hyllor i mitt rum nu ikväll.

Man kan inte säga mycket mer än att jag har hunnit med en hel del denna vackra vår söndag!

Gruppintervju

Häromdagen blev jag kallad till en gruppintervju på mcdonalds och igår var den! Man var väldigt nervös innan för man hade ju ingen aning om hur det skulle gå till eller hur många som skulle delta. Men det var faktiskt riktigt kul!

Vi fick berätta lite kort om oss själva, och sen satt vi och diskuterade hur dålig service är och hur bra service är och hur man själv skulle behandla kunderna om vi skulle jobba på donken. Så nu är det bara vänta och se om man får jobbet eller inte. Det enda man kan göra är att hoppas!!

Nittonde April

Nittonde April och det är dax för skola. Så här ser jag ut idag! Blomman köpte jag på hm igår för 10 kr. Billigt är bra!

40 års fest!

Igår var det fest för Jessan och Tobbe som som har och kommer att fylla 40 år! En riktigt rolig kväll måste jag säga, ja det bjöds på det mesta som gjorde kvällen rolig, som bland annat dans och "gröna tanten mm.

Jag, Albin, Tora och Christopher hade gett dem en lite present. Vi hade lärt dem dansa bugg och de hade tillsammans med oss sedan en uppvisning!


Gröna Tanten som kom på besök var en mycket rolig figur som fick många av gästerna att vika sig i skratt. Hon drog massa roliga saker om vissa av gästerna och ja kolla bara hur hon ser ut...!Sofia 18 år!

Igår fyllde min vän Sofia 18 år, vilket självklart måste firas! Jag och en annan kompis har planerat lite i smyg för henne. När vi var på stan och letade present hittade vi en kakform vars form ni ser nedan. (haha) så utan att hon visste det bakade vi denna fina tårtan till henne innan vi skulle till henne. Inte nog med utseendet hon fick den främre delen av penisen och där i hade vi gömt en kondom! Hahahah! Hon fick även en kortlek med nakna killar på.

Ja en mycket rolig dag igår, och grattis Sofia! :)