Svinissprutan.

Igår skulle vi tagit vaccinet mot svininfluensan, men på morgonen blev vi informerade om att vaccinet var slut så idag tog vi den omtalade sprutan. Man har ju hört vilka biverkningar folk har fått och hur ont i armen det har gjort.
Men eftersom jag inte direkt är spruträdd satte jag mig på stolen och kollade åt andra hållet och jag frågade till och med "är sprutan inne?" så det gjorde inte allas ont och det är inte mycket spännningar jag känner i armen så jag hoppas att det inte blir något mer! :)

Efter skolan gick jag och några kompisar in till stan för att äta lite och shoppa lite och när man ska åka hem spöregnar det! Jag cyklade 4 km i ösregn i en jacka utan luva som inte tål vatten och det bara droppade om håret när jag kom hem, en liten extra dusch där eller vad? :)


En lillebror på nattbesök!

Igår kom min älskade lillebror till mig och sov här över natten. Mycket mysigt! Imorse väktes man av en glad kille som säger: "nu e de mojon!" han är bara för söt!

Vi gick även till affären igår vid 6 tiden, och då frågade han:"Varför går vi till affären mitt i natten?" haha barn har så roliga kommentarer.

Hårmodell.

I lördags hade mina kusiner anordnat ett jippo där de bor. Eftersom deras salong fyllde ett år skulle de ha en modellvisning och jag var en av deras modeller. Vi blev fixade i håret, sminkade och sedan fick vi gå catwalk. En rolig dag. här kommer lite bilder på mig!

Så här såg jag ut i håret.

Sminket.

 

Inte så jätte bra bilder men ifall bilder, saknar den bruna färgen på skinnet, man börjar ju bli riktigt blek nu igen:/