Shampoo och Balsam.

Hemma i duschen så står just nu dessa schampoon och balsam.

  •  Det på bilden längs till vänster är ett frisör shampoo som heter  XL, detta tycker jag är jättebra, och balsamet löser upp alla tovor i håret och får håret att kännas silkesmjukt
  • Det andra är ett silver shampoo som ska få bort de gula tornerna i håret. Eftersom mitt hår blev lite oranget när jag färgade det sist så har jag användt detta till och från. Även detta är från XL
  • Barnängens shampoo och balsam är hyfsat bra. De innehåller inte så mkt silikon vilket gör att håret inte slits lika fort. Balsamet är dock inte det bästa, finns alltid några tovor kvar och håret känns lite mer strävt.
  • Vo5, detta shampoo har nog funits i duschen sedan många år tillbaka. Jag ville ha det eftersom de gjorde rekla för det på tv pogramet Fame Factory som gick för några år sedan. Jag själv har inte använt det på ett bra tag, men jag har för mig att det var helt okej.!
Mitt favorit shampoo är det på den första bilen, rekomenderar er att köpa det trots att det är dyrare än vanliga shampoon man köper i maaffären.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: