Go girl.

Idag blev det mys på stan med mina tjejer :)  vi satte oss i hamnen och åt donken och gick runt i massa affärer.
 Har inte blivit att vi träffats så ofta etersom jobb och den långa vägen emellan våra bostäder har kommit i vägen.

Men på lördag ses vi igen för då  blir det party för att jag har fyllt år, ska blir mkt kul:)

Sofia och Amanda!


Jag fick med mig denna söta tröjan hem från Monki, normalpris var 200:- men jag tog hem den för 50:-
Köpte även ett skydd till min ipod touch.


Nu är man 17... :D

Ja igår var det den 26 Juli vilket innebär att jag numera är 17 år! (bara ett år kvar tills arton.)  Jag blev  uppvaktad med frukost på sängen, och senare på dagen hade vi ett stort kalas med grillning och skoj,  runt 30 st var vi, men det var jätte kul och jag fick en hel del fina saker, alldeles för mycket om jag får säja det själv! Men tack så mycket alla för att ni gjorde min dag jätte bra, och tack för alla presenterna!

Ska försöka ta lite kort på alla sakerna, så kanske lägger upp lite bilder här senare, så håll koll!

Kalmar marknad.

Nu i dagarna har det varit kalmar marknad, som det är varje år i slutet av juli. Det är alltid lite mysigt att gå och kolla på alla sakerna och alla människorna. Jag själv brukar aldrig hitta något som jag vill ha förutom brända mandlar, mums! När man väll ha börjat äta dem kan man heller inte sluta (faligt gott.)
Efter att ha gått och kollat med mamma och mormor kom min lillebror och Maria in och jag och Anton åkte några roliga bilar. Anton ville dock inte åka själv så jag fick åka med, men inte var jag ledsen för det! Här är en bild, väldigt suddig men ifall!
 
Bruuuuuuuuum!

Shopping med mamma!

Igår åkte mamma och jag in till stan för att det var halva priset på allt i några butiken, och jag lyckades hitta en del fina tröjor, här kommer lite bilder:

Fyndade dessa för 49:- och 129:-


Dessa för 49:- och 29:-


Denna var dock inte på rea men kostade 129:-


Alltid kul med lite nytt frächt i gaderoben, men nu måste jag rensa och städa, ja jag hittar ju inte längre kläderna jag ska ha.

Harry Potter och Halvblodprinsen.

Igår åkte vi upp med motorcyklarna till Borgholm och bara gick och kollade lite och tog en glass, mycket mysigt!

Sedan bar det av mot biostaden för att se den nya Harry Potter filmen. Ja, det var nog den bästa filmen av de alla, värd att se helt klart!

En varm..... och sticksig dag på jobbet, men efter jobbet cyklade jag och Tati till Pissviken och tog oss ett skönt dopp! På vägen hem cyklade jag förbi pappa och vattnade blommorna, och började även klippa gräset som en liten överaskning tills de kommer hem från båtsmestern! Men dock försår jag mig inte på gräsklippare. Helt plötsligt stannade den och rök lite och sen fick jag inte igång den? (tror dock inte den är sönder) ska ta min en runda dit imorgon och kolla om den funkar då :)
Nu blir det en slapp kväll hemma!
Nu bär det av...

Hem till Jessika, där jag kommer att tillbringa kvällen med tjejerna, lovely!<3

En vecka avklarad.

En vecka på jobbet är avklarad, bara två stycken kvar. :)

Detta blir ännu en natt jag inte kommer sova hemma, ja jag har bara sovit hemma en enda natt denna veckan, men så kan det gå när man är mörkrädd och inte vill sova själv!

Idag var jag och mammas kille ute och övningskörde på lite större vägar med ganska hög hastighet, och ja det var väll inte det lättaste, eller det var lätt att hålla sig på vägen men det var svårt att samtidigt kolla på hastighetsmätaren och att veta vart man har bilen. Blev ganska lätt att jag körde för fort, så det där får jag öva på!  Det är ganska kul att köra bil ifall.

Nu ska jag krypa ner i sängen, Natti natt!

Sommar och jobb!

Nu har det gått exat en månad av sommarlovet, och vad har jag gjort?      Jo jag har solat och kollat på film kan man säga. Den första veckan på sommarlovet spendeades på Kreta och denna Veckan har jag börjat jobba, annas har jag bara solat på dagarna och kollat på massa filmer på kvällarna.

Kommunen lotade ut 30 st praktikplatser, och jag tänkte att man kan väll ifall skicka in och hoppas på det bästa, men eftersom jag vet att det var välldigt många andra som också sökte så trodde jag chansen var minimal. Men en kvinna ringde och sa att jag hade fått jobbet, och att det var en tjej som hade hoppat av och eftersom jag var första reserv fick jag jobbet!
Har nu jobbat tre dagar och ja det är väll inte världen roligaste jobb, men det funkar. Gänget är jätte bra, och man gör det ju främst för pengarna.