Julklappar

Här är en bild på mina fina julklappar, jag fick faktiskt det mesta jag hade önskat mig: Överkast, matta, Twilight boken, smink väska, mascara, concealer, hudkräm, strumpor, presentkort på make up store, en lila handduk, lampor, kläder, godis och jätte fina danskor :) tack så jätte, jätte mycket alla.
Vad fick ni i julkapp? :)

Busstider

Igår när jag skulle åka hem från älsklingen och går på bussen säger chauffören:
- Tyvärr bussen går inte till stan.
- Va? jo det gör den sa jag.
- Nä kolla här på tabellen.
- Du skojar? :O

Då har de bytt busstider så den senaste bussen går en timme innan, dåligt! Men jag fick åka med iafall och busschauffören släppte av mig en busshållplats tidigare och inte behövde jag betala heller. Själv på en buss med, hehe tur att han var snäll och lite lyx var det :)  så kolla alltid busstiderna innan du åker!

En överraskning.

Natten till tisdag kom min älskling hem och jag hade planerat en överraskning. Vid 10 i 1 anlände hans tåg till Kalmar och då låg jag redo i hans säng i röda underkläder för att överraska honom. När han kom hem satte han sig och åt och kom inte ner och fick se mig förens jag hade legat och väntat där en timme och reaktionen var : "åhhh låg du där" samtidigt som han backade bakåt. Hahah överraskning var ifall lyckad och det är skönt att ha honom hemma igen!!

Imorgon är det redan julafton och jag kan inte fatta det, känns inte alls som det, men det blir ifall en vit jul! :)

En bild från förra året.

Lördag.

Idag blev det yttligare en dag på stan. När jag kom hem med en julklapp igår fick jag se att larmet var kvar och det hade inte pipit i någon affär så det borde inte ha fungerat, men jag fick åka in och ta bort det idag.

Sen gick jag, mamma, johan och några till  och fikade en stund:) sen bar vi oss av till maxi och handlade bland alla andra, fy vad jobbigt var ju människor och vagnar överallt!

Nu sitter jag och pluggar lite, på en lördag kväll likom:O (men så kan det gå när man skjuter på allt.) Men om en stund ska jag åka till Tora eller hem till albin eller vad man nu ska säga:P (ska ifall hem till Albin och vara med Tora för albin är ju inte hemma!) så det blir en myskväll framför tv:n, trevlans :)

Puss på Emeliie med:D

Julklapparna är klara.

Ja nu är alla julklapparna färdiginköpta och plånboken är typ tom! Men det känns skönt att ha allting klart!

Igår efter skolan gick jag och tränade men sen gick jag tillbaka till stan för att gå med mamma och handla julklappar men han inte klart så det blev stan idag med och nu ikäll har mamma och jag varit på Hansa City (shoppingområde här i kalmar.) och inköpt det sista!

Nu blir det mys framför tv men familjen som var länge sedan! ha en mysig fredags kväll! :)

Mysigt med snö!

Jag tycker det är så himla mysigt med snö, och specielt när det lägger sig på träden som på bilden nedan. Idag har det dock varit runt nollan så det har varit lite blaskigt, och sånt gillar vi inte! Det måste vara minusgrader!

Jag var ute och gick för en stund sen och det är så himla skönt när det är kalt och med massa snö, dock är det väldigt halt, höll på att halka några gånger. Nu blir det mys framför tv:n ha en bra kväll!

 

Jag ser det snöar!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar...!  Ja här i kalmar ligger det en dm snö och det är så fint och mysigt. Specielt när det ligger sådär fint på trädern. Vi får hoppas att snön ligger kvar till julafton nu med så kommer det att bli en perfekt jul!

Smile...

Idag så Bowlade vi på lektionstid, underbart! Skulle vara något som skulle öka sammanhållningen i klassen så jag spelade med två killar och jag tänkte, oj detta kommer ju inte att gå bra, men jag vann över dem båda! (stolt) 4 strikar lyckades jag få in med. :)

Satt nyss och kollade på Svenska hjältar och vilka människor, tex att man kan rädda någons liv så som en av dem hade gjort! Ännu fler hjältar här i Sverige. och nu ska vi börja le mot varandra med :D

Smilee:D

Nu har han lämnat mig!

Idag så åkte min älskling till Österike och kommer vara borta en hel lång vecka! böööhl. Det känns som att han kommer vara iväg i evigheter men tiden kommer att rulla på här hemma med, men det kommer att bli tomt. Jag hoppas att han kommer att ha en underbar vecka!

Grattis Erik!

Nu är vinnaren av idol 2009 korad så grattis till segern Erik. Personligen tyckte jag att det inte spelade någon roll vem som vann för jag tyckte att båda två var bra, fast tycker om calles röst lite mer... vad tycker ni?

Jag är lite avundssjuk på en kompis som fick vara i globen och uppleva allting live, mycket häftigare att se det så än genom tv rutan.

Imorgon blir det plugg, 20 års kalas och julfest.

Ny design

Som ni kanske ser så har jag en ny design som jag tycker är mkt snygg. Jag får tacka min älskling för den för det är faktiskt han som har gjort den:) det är tur att jag har en kille som är bra på sådan, så tack så mkt älskling!

Vad tycker ni om den nya designen?

"önskelista"

Det här önskar jag mig bland annat i Julklapp. Danskor av märket nike, klocka från ur och penn, den 4 twilight boken, repaly parfym och en concealer från make up store, vad önskar ni er?

2012

Lite överallt har man sett reklam för filmen 2012. Igår bestämde sig Albin och jag för att gå på bio och se den, och vi gjorde ett mycket bra val. Filmen var spännande rakt igenom och ibland satt man till och med och hoppade i sätet och spänning. Filmen handlar om jordens undergång, och för er som tror på mayaindianerna är det ju en bra förberedelse. Jag rekommenderar er att se filmen!