Varför går helgerna alltid så fort?

Imorgon är det skola igen och första lektionen ska jag ha på en annan skola och jag hittar inte alls där, hur kommer det att gå? Idag började äntligen buggen igen, kul att få börja dansa igen!

 

Luftballong.

Ja dagen i skolan gick väll helt okej, men det var inte direkt kul! Slutade vid 1 ungefär så gick inte så länge ifall. Vi fick massa information och papper. Här får ni en bild med på hur jag såg ut idag:

Jag cyklade hem till Albin efter skolan, och där fick jag reda på att hans Mamma och Thomas skulle åka luftballong idag och vi skulle köra dem till Tvärskog där de skulle lyfta med ballongen. Vi var med där och kollade hur allting gick till och kollade när de lyfte, häftigt, häftligt vat det. Det är inte någonting man får se varje dag! Sedan när de hade åkt klart hämtade vi dem i Läckeby där dem fick champagne hällandes i huvudet, och balong grevina af tvärskog och liknande namn tilldelade. Mycket kul att se faktiskt!

Här är den färglada luftballongen de åkte, coolt!

Sista dagen av frihet.

Imorgon börjar det där jäkla plugget igen. Visst det ska väll bli lite kul men jag vill att det ska vara juni och att jag ska ha hela sommaren framför mig, men det är väll bara att börja länta tills nästa sommar!

Idag har jag ifall tagit det lungt på min sitsta dag. Jag och Albin gick bort till Ikea området och kollade runt i affärer och hade det mysigt. Senare var vi även en lite sväng på öland, ja snart får man väll nana kudden bara för att man ska orka palla sif upp imorgon.

Sommaren med Göran.

Igår blev det en mysig kväll med mina tjejer. Amanda, Sofia och jag var nämligen på bio och såg sommaren med Göran. och det var bra:) Efteråt cyklade vi hem till mig och hade lite tjejsnack och de sov även här:)

Idag bestämde vi oss för att ta cykelbussen till Öland så det har varit en heldag på mölle, gutt! Trotts att det känns som sommaren nästan är över var det en sommardag idag , vi lyckades även hitta lä i vinden som nu börjar bli kyligare:)

Sofia och Amanda!

Ett och ett halvt år!

I lördags firade jag och Albin ett och ett halv år tillsammans. Vi firade det genom att gå ut och äta och vi hammnade på Helen och Jörgens, kan säga att det var mycket gott! Vi satt där ganska länge och njöt av maten och pratade, och sedan åkte vi hem till mig för att kolla på film, mysigt!

Albin och Jag.

Kungsholmen.

Igår tog jag, mamma och mormor en tripp ner till Karlskrona för att gå på en guidad tur på en ö i Karlskrona skärgård som heter kungsholmen, där numera min bror också bor! Det är nämligen där Karlskronas militärförläggning ligger. Guiden berättade mest om histora och sådant och jag hade velat ser mer av hur de bor och så där men det var kul endån. Fick ju till och med se min kära bror i militärkläder! Vi åt även lunch i deras matsal så fick prova på det med haha!

Båten vi åkte med var en skärgårdbåt och gick runt till massa öar så det blev en tur i skärgården med, och när vi kom fram till Karlskrona igen gick vi på stan en stund, och jag hittade en söt svart kjol som jag letat efter! :) Här är lite bilder från dagen:

Beröm till min mamma!

Jag har tjatat på min mamma sen i våras att vi ska renska gaderoberna här hemma för att de är överfulla, och idag blev det äntligen av!  Det har dock tagit oss hela dagen men en hel del har blivit slängt som ni ser på bilderna. Vi lämmnade kläderna i emmaus kontainer för att någon annan ska kunna ha änvändning av kläderna och skorna som var får smått för oss.

10 Augusti.

Skulle framkalla bilder på extrafilm för att de hade ett erbjudande som var att man fick varanan bild gratis. Jag hade plockat ut bilderna och igår sista dagen som erbjudandet gällde skulle jag ladda in alla bilderna på deras hemsida vilket tog mycket, mycket längre tid än vad jag trott. Ja jag började vid 9-10 tiden sådär och jag kom inte i säng förens vid 3 inatt. Men som tur var så funkade erjudandet ifall, men shit man borde verkligen fixa något som gör att det inte tar så lång tid!

Idag fyller även min bror 19 år
, men blir inget kalas för honom för han är i lumpen. Det blev bara ett mini kalas hemma igår :)

Idag har mamma och jag hunnit göra en hel del trotts att jag sov länge. Jag har hunnit städa hela mitt rum noga, vilket innebär att jag har bytt lakan, dammat, damsugit, och torkat golvet, riktigt behövligt för under sängen bodde det en hel del dammråttor! Vi åkte även till Hemtex för att de hade 70% på allt i hela butiken och jag fick detta:

En sak man hänger på dörren där man kan hänga kläder, en jätte gosig filt och ett ljus.


Jag har även hunnit övningsköra vilket var jätte kul, var ett tag sen sist men nu kunde jag köra på trafikerade vägar så jag körde runt hela Lindsdal och ut till läckeby och körde till och med om en bil, haha.
Jag har även hunnit passa min lillebror!

Full fart...

Ja det har verkligen varit full rulle de senaste dagarna. Har inte ens haft tid att sätta på datorn över huvudtaget, men nu sitter jag här igen. I kalmar har statsfesten hållt på sen i torsags och slutade igår.  Vilket innebär att jag har varit på stan och drällt på kvällarna och kollat på de olika artisterna och på dagarna har det varit smällhett så jag har legat på stranden och stekt! Idag har jag även hunnit med släktkalas!

Rix Fm festivalen!

Jah, idag är äntligen rix fm festivalen igen!  Men dock ska jag på kalas först för att min kusin fyller år idag, men vid 4 bär det in till stan för att möta upp kompisarna och ha en underbar kväll!

En båttur.

Igår så var vi ute med båten en liten stund, ja det var faktiskt den första gången i år jag åkte båt. Jag kunde ju inte följa med på båt semestern eftersom jag jobbade. Men det var ifall riktigt skönt!

Mamma och jag var inne i stan en runda på förmidagen igår med och fixade lite ärende, och så klart när man inte får köpa mer saker så hittar man massa man vill ha, så jag fick med mig en tröja och en scarfs hem.

Igår låg jag även och solade på första gången på jätte länge, härligt att få bättra på brännan som nästan var försvunnen igen. :)

Två dagar i Göteborg.

Efter att ha fått cheka in på det ny renoverader vanrahemet som fullständigt överträffade mina förväntningar hoppade vi på spårvagnen mot Liseberg. Trotts allt regn och genomblöta skor blev det en roligt dag att minnas.
Vi åkte lite karuseller som balder, kanonen, höjdskräcken, flumride och uppsvingent. Härlig känsla i magen!
Vi kollade även på Lotta på liseberg, riktigt bra var det,  man kunde sjunga med i låtarna och det var drag i publiken!
När vi var på väg ut så såg jag att det stod en del folk framme vid scenen och jag gick fram och lyckades få en kram av Lotta Engberg, :) När vi kom tillbaka till vandrahemmet somnade vi nog med en gång i de super sköna sängarna.

Snygga poser i balder.


3D glasögon är så snygga:)


Lotta Engberg.


Andra dagen tog vi oss in till stan och strosade runt hela dagen, och jag fick med mig två tröjor och ett nagelack hem. Albin köpte ett par byxor och två tröjor.  vi åt tacobuffé på ett mysigt ställe och vilade fötterna lite som var ganska matta. En mycket lyckad resa!

food!

Imorgon åker...

Jag och Albin till Göteborg för att gå på Liseberg och kolla på lotta på liseberg och för shopping, ska bli mycket mysigt och kul:D

Party lördag.

Igår hade vi Party hos Albin för mig, för att jag har fyllt år. Vi var tolv stycken som åt gott och hade det kul, vi spelade bland annat kubb och jag har aldrig. Här kommer lite bilder från kvällen, enyoj

Amanda och Sofia.


Jessika och Emelie.

Tora, Christopher, Jennie och Hane.


Albin, Jonnie och Tilde.


Vi tävlade om vem som kunde få in flest marshmallows i munnen,
och jag vann med 6 stycken.


Tilde och Tora tävlar.


Och detta fick jag, Tack så jätte myket alla för en kul kväll:)