Fotexperten.

Pappa drog med mig till fotexperten och idag hade jag en tid där så de skulle kolla hur jag går och så vidare.. så vi var där en stund och tjejen som hjälpte mig var jätte trevlig och det slutade att jag kom ut med ett par nya skor och ilägg så ja nu ska använda lite ordentligare skor så att jag slipper få ont i knäna och kroppen :)

Sommarjobb :)

Igår var det en vecka sedan jag lämmnade in mitt cv på ett gatukök här i Kalmar, och nu har jag redan hunnit jobba där två gånger och ska dit även ikväll och jobba. Man kan snacka om att jag hade tur!
Jag hade nästan gett upp hoppet om att få ett sommarjobb, men så gick jag ändå och lämnade mitt cv där och två dagar efter ringer de och frågar om jag vill komma in och kolla hur det är och prova jobba lite, och självklart åkte jag in överlycklig, och när jag gick där ifrån ville de att jag skulle komma tillbaka. kan man ha sådan tur?
Hur många är det inte som söker sommarjobb och borde det inte var många fler än jag som lämnat in cv, män ändå får just JAG jobbet! :) Ja så i sommar när jag jobbar får ni komma in och köpa mat av mig!

Höghöjdsbana i AbodaKlint.

Igår åkte familjen till Aboda Klint för att gå en höghöjdsbarna 7 meter upp i luften. När man står där nere och kollar upp ser det inte farligt ut alls, men när man väl står där uppe är man inte så kaxig. Ja det var något av det värst jag gjort i hela mitt liv!
När jag gick på en lina var jag så rädd så att mina ben skakade vilket ledde till att hela linan skakade, ucsh! Ramlade även och satte mig på linan, och då var det som att hela hjärtat stannade, ucsh ja alldrig mer!
Men Albin och pappa lykades gå på en stock utan att hålla i sig, modigt. (själv höll jag i mig så jag nästan fick kramp i händerna)
Efteråt blev det lite grillning och snack, ja en bra utflykt blev det ifall, men nästa år vill jag nog ha en annan julklapp än detta! hah!:) Har själv inga bilder från barnan, pappa har dem men här är ifall en bild på albin från tornet! :)

Elmia.

I söndags åkte jag, Albin och min bror upp till bilmässan i Jönköping. Det blev en händelserik dag.
Det fanns massa hätiga bilar att kolla på, så det var helt okej att gå där trots att jag är tjej.


Herbie var där.
Och Jönssonligan bilen:)

När vi kännde oss klara där åkte vi och åt på macdolands och då får man syn på en kändis. Han som är proglamledare till programmet på trean där de hypnotiserar folk även så kallad kapten filling som var med i banpogramet dr mugg. haha :)
Sen tog vi en sväng på A6 och jag hittade ett par skor... :)

När vi kör hem så hamnar vi i en bilkö och lite längre fram står det brandbilar, polisbilar, och då har det varit en trafikolycka.
Vi fick vänta en halvtimme mitt ute i skogen, och när det väl börjar rulla framåt står bilden kvar, totalmosad och det var blod över hela bilen, ucha, inte kul att se!
Det blev en lyckad resa:)

Trafikolyckan.

Tut, tut.

Fyra timmar av min lördag spenderades i en lokal i en källare eftersom jag var på handledar kurs. Äntligen får jag säga.
Om 10-12 dagar får jag börja på riktigt. wiiho, se upp för mig.

Årets första grillning blev även den i lördags, mycket gott.

Ny väska.

Amanda och jag tog en snabbis till stan efter skolan för att jag skulle kolla på väskor och den här fick jag med mig hem:240 kr på accent, lite svårt att få en bra bild men, men.
Underbart väder med, klarblå himmel och 15 grader, toppen!
Ska cykla till Albin om en stund och sova där, ha en bra kväll!

April, April din...

När jag kom till skolan igår morse funderade vi som var i skolan vad vi kunde göra för April skämt och kom på ett bra.

När Sofia kom till skolan, hade hon sina nya ljusa jeans legging.
Leo- Sofia du har en blodfläck vid rumpan.
Sofia- NEEEJ!! hon ställde sig mot skåpen för att ingen skulle kunna se och så säger hon, men jag har ju inga andra byxor med mig. och sen näää nu går jag hem!

Haha, vi handra låg dubbelvikta en bit bort, men ändå förstod hon ingenting förens vi sa: April, April din dumma sill.
ett roligt april skämp men ändå lite taskigt. Men hon tog det ganska okej ifall!:)
(Tack för ett gott skratt.)