orientering.

Hallå;)

Kom nyss hem från orienterinng. Med skolan skulle vi orientera på svinö som ligger vid ölandsbron;)
Vi fick välja på vanlig och poäng orientering och vi tog poäng och det gick riktigt bra:D hann alla utom 5 kontroller och de gav inte så mycket poäng så Emelie och ja hoppas på ett bra betyg:)
Snart ska ja cykla tillbaka till skolan, uch jobbigt!
Först cykla till orienteringen sen orientera sen cykla hem, sen till skolan och sen hem igen + att jag ska dansa ikväll:P bra träning:)

ha det bra:D

Grattis:)

Vill bara upmärksamma min lille kusin som fyller ett år idag, Grattis :)
 Ska ut och fira henne lite senare:)

och så tänkte jag att jag skulle lägg upp en dagens outfit och så här ser den ut: Väldigt enkel

Linne: gina tricot
Skärp: mammas
jeans: gina tricot
Första gången...

Ja igår gjorde jag någonting jag alldrig gjort förut. Ja träffade min kusiner och moster som jag alldrig har träffat förut.
Det va trevlig, vi åt taco va ute och gick i skogen och åt efterätt, och så klart pratade om allt och ingenting.
Det var ifall jätte roligt att få träffa dem :)

Senare på kvällen tog jag och Albin en sväng till dansen och dansade:P men gick dock inte så bra, haha  musiken va alldeles för snabb, men det e kul att vi ha bra lärare ifall som vill satsa på oss:)

Yiho jag älskar denna kjol från gina tricot 199:-

Datornörd?

Igår hade jag inget specielt för mig, och jag hade inte träffat Anton på ett tag så jag ringde och frågade om Maria ville ha lite ledig tid, ohh yes det ville hon, så Anton kom hit en stund, vi busade lite och så.

Han  hamdade även här.. Det ska ju börjas i tid?:)
?

Skolfoto.

Idag hade vi skolkort, har alltid samma panik innan att håret ä hemskt osv... 
sen e det inte lätt att fatta hur fotografen vill att man ska sitta och ha huvudet eler hakan så allt blev cp:p menmen det få väll gå!
Och idag firade vår matsal 20 år så vi fick äppelpaj eftermaten, inte illa eller hur?:)
Nu är ja barnvakt åt världens sötaste och snart ska ja iväg på dans :)Puss och hej tack för mig! :)

Anton två år.

Igår fyllde världens sötaste lillebor två år! Stort Grattis till dig.
Dagen fylldes med tre kalas, så ganska onyttig kan man säga att man va.
Gick upp ganska tidigt för att sjunga för lille gossen. Han fick massa fina leksaker och sådär:) Av mig fick han ett lasseåberg tanbostglas och en tandboste, för han måste ju vara med i gänget!:)

Så här söt och glad var han.


Hur gulligt är inte det här? :)


Dags för tårta!

Ledig idag.

Idag är jag ledig, SKÖNT! fick sova lite extra i morse, och så gjore jag en extra god frukost. inte så fel.
Vid 3 tiden bär det in till stan med Albin. Jag ska köpa presnet till lillebror som fyller två år på sönda!:)Några förslag på vad man kan köpa?:)


Så här har jag sett ut. Fyra olika frisyrer och fyra olika kläder, vilket är snyggast?:)

7 Månader.

Igår hade jag och älskling 7 månader, inte dåligt jue:)
Han kom hem med denna jätte fina ros, han är bara för söt min älskling <3

Arn- Riket vid vägens slut.

Ikväll var jag och victor (bror) på bion Arn Riket vid vägens slut,det var uppföljaren till ettan som gick i vintras, filmerna är så bra gjorda och det är så mycket känslor, sätt där och var nära på att börja flera gåger. Detta är en film man borde se. 5 av 5 toasters (Y)
Vaknar och gråter.

Inatt vaknade jag av att jag grät, första gången i mitt liv detta hände, har hört att andra har berättat om det men fan det e läskigt, jag var helt förtvivlad och väckte Albin.
Jag drömde något om att några killar jagade mig och höll fast mig och spottade mig mig, och då kom Albin och smälde till dem, men helt plötsligt var mormor där och tryckte på någon punkt på mitt ben som man kan dö av för att hon trodde att jag och Albin var ovänner, jag höll ju på att dö! uch vilika drömmar man kan få ihop.

Grattis Pappa!

Idag fyller pappa år ett sort grattis till honom:)
Åkte ner till honom vid fyra tiden men han var dock inte hemma så fick vänta på honom i en timme och maten var klar, men han kom och som varnlig ät vi revben och pommes. Har blivit en liten traditon att göra det när han fyller år.
Lite tårta på det blev det, sen skynda iväg till dansen:)

Min söta pappa:P

Detta är min framtiden, mitt val.

Idag har jag inte varit i skolan, varit barnvakt åt lillebror för de andra skulle på begravning:/ (alla bara försvinner)
Lekte lite, var ute och gick och pluggade:)
Idag har jag fixat allt, på fredag byter jag linje till Handels och Admistration, jag tror det blir bättre med praktik och lite roligare ämnen, ja det får helt enkelt bli bra, vet bara inte än viken av klasserna jag hamnar i vill ju hamna i A men det e färre i B men hoppas,hopps. Ska ifall vara med A klassen på fredag.
Imorgon två lektioner, sovmorgon och slut tidigt gutt,gutt:)

Smarta ideér,

Har fått bilderna jag framkallade nu i dagarna, så har bytt ut lite kort i ramar och sånt där, så kom jag på en supersmart sak, (enligt mig) jag sätter upp massa randombiler på magnettavla, oh ja det gick och så här blev sesultatet, coolt vah?:)
Tycker det är roligt och personligt med egna bilder, det blir ju så mycket mer eget!


Bowling.

I lördags blev det en riktig slappa dag, albin och jag gjorde verkligen ingenting, så idag ville vi hitta på något och åkte in till stan en stund.
Sen ville jag  hitta på något med hela familjen, och kom då på bowling, ringde och kollade om det fanns några barnor lediga oh ja det fanns det så det bar av mot Kalmar super bowl. Inte för att jag är duktig men några strikar lyckades det att bli, men kom ändå sist, men va gör det? Jag hade ifall roligt.

Haha lillebror Anton var med och han är väll bra för goo!<3


(Skrev det igår)

Wall-e

I fredags var men inte på topp men tog mig till bion med Albin, Tilde och Jonnie. Vi kollade på barnfilmen Wall-e, den var helt okej, om ni vill veta va den handlar om så tycker jag ni ska se den för det var det värt, för wall-e är en hellskön robot,:)
Av mig får filmen 4 av 5 toasters.

Staggningen.

Igår torsdags så var det staggningen, wiho. Klassen drog till långviken och gick någon tipspromenad sen tillbaka till skolan och äta och fixa (måla) på tröjor, sen var det bara att vänta på att vi skulle bli staggade.
Det började med en samling i aoulan där tvåorna hittade på lite saker, sen bar det ut att springa barforta runt hela stan och skrika, haa:) Sen började lekarna, den första vi gjorde var att kasta sig på en presening med såpa, vatten och spagetti och glida på den till andra sidan, sedan hoppa i en barnpool med hur äckligt vatten som hälst och göra tre situpps, sen irlänsk julafton, (man ska snurra att antal varv på stälet) sen springa tillbaka på den hala preseningen. Hah den va de fler stationer där med blev blöt och smutskig, skulle sett  hur vi såg ut, (tog tyvärr ingen bild  det)

Vid 7 började försfesten hemma hos Markus, trevligt, sen fyllde vi en buss och åkte in till Vallen, men gick aldrig in hängde utanför med lite folk:) lyckad kväll:D


  
                       Dagen                             vs.                     Kvällen

Grattis till körkortet!

Igår så körde min brossa upp och fick körkort:) Ett stort grattis till dig.
Han hade inte sagt när han skulle köra upp men jag listade ut att han skulle göra det igår ifall.
Det blev ett antal rundor med bilden lite kul, och krocka höll vi på att göra med:O:P


Ps. I Love you

I lördags hyrde Albin och jag filmen ps. i love you. Det var sjukt bra, tårarna rann längskinderna hela filmen (A) Både bra och sorlig.
 Den handlar om en Tjej som mister sin man och dem är ganska unga. Manen skrev brev till tjejen innan han dog, som hon får lite då och då. De innehöll saker som han ville att honon skulle göra mm.
Jag säger bara, se filmen!