Sjukhuset.

Igår kväll var jag hos Albin, Jonnie och Hanne kom och vi kollade på Cloverfield (film) Det gick helt ok i början men efter en stund så kunde jag inte kolla mer, I hela filmen så var det en person som filmade med sin kamera och jag är känslig om det är för mycket upp och ner och hit och dit, så fick ligga och blunda och gå ut en stund. Haha Den hade säkert varit bra om den hade varit bättre filmad.

Idag var jag på sjukhuset och hälsade på morfar. Vi kom in och gick i de stora tomma korridorerna, och kom tillslut fram till intensivavdelningen. Kommer in i rummet där morfar ligger (Han har blivit flyttad till Kalmar) fick se lite av hans ansikte och tyckte det var obehagligt för det såg inte ut som han, så började gråta och vågade inte kolla, men efter en stund så gick vi fram och satte och vid sängen där han låg och typ sov. Satt där i 2 timmar. Under den tiden så flyttade han ganska så mycket på ena armen och kollade lite med ena ögat och vickade på tårna när vi pratade, och blodtrycket ökade när vi pratade och han kollade på oss. Själv ser jag det som goda tecken, men om han får någon infektion så kan allt förstöras. Det var ganska lugnt men lite otäckt när han skulle hosta, han blev illröd i ansiktet och skakade till. Tänk att det är min morfar som ligger där och knappt kan röra sig och är inte medveten om vart han är eller något utan bara sover. Underskötersona var ifall mycket snälla och trevliga.

Kommenterat av: Elisabet

Hejsan.Många tankar och kärlek till din morfar.

Själv vågade jag aldrig ta mig upp till sjukhuset när min morfar låg där...

sista minnet av honom var när jag var 6-7... han gick bort när jag var 20år.Ångrar att jag inte besökte honom även om han inte var sig lik.

Hellre en tår förmycket än en för lite.Alla mina tankar går till din morfar och att det ska bli bättre!

en fråga:

Det är en hund bredvid din morfar på bilden, hade han en hund som har gått över till andra sidan? Hunden är iallafall väldigt kärleksfull och sitter vid hans vänstra sida (högra på bilden)Kram Elisabet

2008-07-09 @ 15:20:27
URL: http://d2spirits.blogg.se/
Kommenterat av: Elisabet

sv:

Jo hunden står på hans "högra" sida.

En ganska normalstor hund liknande en schäfer/golden.

Tänkte om det var hans hund som "hälsade på" när bilden togs.Nu sitter inte hunden där på fotot, men jag fick till mig det på ett clairvoiant sätt.Ursäkta om det rörde runt det hela, ville bara dela med mig lite.Vänligen

Elisabet

2008-07-09 @ 15:52:52
URL: http://d2spirits.blogg.se/
Kommenterat av: Jazzi

Den bilden ser väldigt mysig och hemtrevlig ut :)

2008-07-10 @ 21:09:00
URL: http://jazzibrundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: